Website

schermen-en logo

De website MalukuPapua 1942-1945 is een co-productie van Kosmopolis Utrecht en Schermen& – erfgoed. Schermen& richt haar werk op het ondersteunen van de digitale activiteiten van kleinere erfgoed- en cultuurinstellingen. Dit kan het ontwikkelen van websites of content voor websites zijn, maar ook advies voor het inrichten van digitale wandel- en fietsroutes. Ook het verrichten van onderzoek en het schrijven van subsidieaanvragen behoort tot de activiteiten.

Financier

Deze website is tot stand gekomen dankzij een financiële bijdrage van de Subsidieregeling Collectieve Erkenning van Indisch en Moluks Nederland van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Privacy Statement

Uw privacy is belangrijk voor ons en MalukuPapua 1942-1945 verzamelt dan ook geen gegevens om met derden te delen. Google Analytics wordt uitsluitend gebruikt om het bezoek aan de site te bestuderen en gebruikt geanonymiseerde gegevens. Stelt u ons een vraag via het contactformulier dan worden de gegevens (naam en e-mail) alleen benut om uw vraag/verzoek te beantwoorden, uw gegevens worden niet verder opgeslagen.